Golf igrišče LIVADA

Jan06

Golf igrišče LIVADA

Aktivnosti 0 comments

Rekreacija oz. šport sta najpomembnejša, ko govorimo o zdravem načinu življenja. Brez fizične kondicije nam primanjkuje tudi psihične kondicije, zato je pomembno da oboje obdržimo v  sorazmerni harmoniji. Športa pa ne primanjkuje v Moravskih toplicah. Moravske toplice so ene najbolj popularnih toplic po vsej Evropi. V Moravskih toplicah pa se lahko udeležite tudi najrazličnejših športov.  Odpravite vsakodnevni stres in obiščite lepo urejeno golf igrišče, kjer pa lahko začnete tudi kot začetnik ali kot profesionalec. Golf je šport pri katerem uporabljajo različne velikosti palic, s katerimi žogico v čim manj možnih potezah spravijo v luknjo. Golf se igra na urejeni progi, ki je lahko naravna ali umetnega izvora. Proga ima od 9-18 lukenj. Vsaka luknja pa vsebuje polje za začetek igre. Pri igranju pa se igralec srečuje z najrazličnejšimi pastmi in ovirami, da je igra še zahtevnejša in bolj zanimiva.

Na golf igrišču Livada lahko tudi izboljšate igro ali pa preprosto ljubiteljsko uživate ob igri. Golf igrišče Livada leži na 50 hektarih zelenice in se lahko pohvali z 18 luknjami za golf. Najbolj znana je luknja št. 9 par 5, ki je najdaljša v Sloveniji, dolga pa je skoraj 600m. Golf igrišče se nahaja v turistično-zdraviliškem kompleksu, tako da poleg golfa lahko tudi uživate v drugih dejavnostih ali športih. Igrišče pa je kot zelen naravni park, prav tako lep za sprehode. Neskončne zelenice , ki segajo v pristno prekmursko okolje s tradicionalnim pridihom. Golf igrišče se nahaja le nekaj metrov vstran od Hotela Livada Prestige.

Najdaljše golf igrišče v Sloveniji:

Posebnost golf igrišča je igralno polje št.9, ki velja za najdaljše v celotni Sloveniji. Luknja št. 1 velja za najlažjo luknjo in je primerna za začetnike. Golfisti se srečajo tudi z zanimivimi ovirami, kot so vodne ovire, zanimivo oblikovanimi zelenicami, zahtevnimi ledinami in širokimi čistinami. Na golf igrišču potekajo tudi turnirji.

  • Šola golfa:

Golf igrišče Livada vam nudijo tudi učne ure učenja golfa. Primerna je za začetnike, ki bi radi pravilno igrali golf ali pa za ljudi, ki bi se radi udeležili različnih turnirjev. Golf igrišče Livada imajo tudi posebno kuliso za golf turnirje in druge posebne dogodke. V sklopu igrišča oz. v njihovi ponudbi je tudi kompletna organizacija turnirja. Ob ponedeljkih organizirajo senior dan golfa s posebno ugodno ceno za še več zabave. Vsak torek imajo upokojenci svoj dan in možnost nakupa GF 18 lukenjc po akcijskih cenah. Ob sredan pa je dan rezerviran za dame: Ladys Day.

  • Golf proshop:

V sklopu golf igrišča Livada, vam nudijo tudi nakup golf opreme po ugodnih cenah. V trgovini vas pričakuje nova kolekcija oblačil za golf. Lanski izdelki pa so znižani tudi do 50 procentov. Ponujajo vam tudi širok izbor opreme, obutve in drugih golfskih pripomočkov. Pomagajo vam pri izbiri in vam strokovno tudi svetujejo.

Za prenočišče je poskrbljeno, saj v Moravskih toplicah najdete veliko število hotelov, apartmajev in počitniških hišic. Lahko pa prenočite tudi v Hotelu Livada prestige, ki pa je lastnik golf igrišča Livada. Hotel in igrišče sta v neposredni bližini, tako da prihranite čas za igro.