Hoteli v Moravskih toplicah

Jan06

Hoteli v Moravskih toplicah

Aktivnosti 0 comments

V Moravskih toplicah lahko obiščete zelo veliko najrazličnejših hotelov. Razlikujejo se po ponudbi in različnih cenah. Najdete lahko mirne hotele za starejše občane in pa tudi hotele, ki so narejeni za starše in otroke z najrazličnejšimi animacijami in delavnicami. Hoteli so primerni za počitnice, sprostitev in nabiranje nove energije. V neposredni bližini se nahajajo tudi različne znamenitosti kraja in prireditve.

Hotel terme Sončni Park Vivat:


Nahaja se v Moravskih toplicah, blizu meje z Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško. Hotel je primeren za prijeten počitek in počitnice. Hotel ima 4 zvezdice, ponujajo 82 hotelskih sob, ki so urejene v zelo prestižnem slogu. V hotelu se nahaja tudi odlična restavracija, kjer vam naredijo hrano tudi po naročilu. Vsaka soba vsebuje Tv, sef ,telefon, sedežno, minibar, sušilec za lase in kopalnico z prho. Hotel vsebuje zelo lep steklen hodnik, ki je povezan z bazenom in wellnesom. V njihovi restavraciji pa vam pripravljajo najbolj tradicionalne prekmurske jedi. V baru, ki pa se nahaja v hoteli pa lahko naročite veliko alkohola in brezalkoholnih pijač. Hotel je tudi prilagojen za starejše ljudi in invalide. V Depandasa Vivat pa so tudi dobrodošli hišni ljubljenčki, ki pa je od hotela oddajen 50m. Nudijo vam 5 pokritih bazenov, masažno kad ter turške in finske savne. Bazeni pa so napoljneni iz hotelskega lastnega vrelca. Govorijo pa tudi vaš jezik!

Aparthotel Vital­

Hotel se nahaja 200m od term Moravske toplice. Ponuja vam sobe z klimo in brezplačnim tv-jem. Uporabljate lahko tudi brezžični internet, sprostitev in obisk v baru in sobo za biljard. Vse sobe vključujejo lastno kopalnico s prho. V sklopu tega hotela pa se lahko udeležite tudi kolesarjenja in pohodništva. Vsako jutro pa vas bo čakal še brezplačni zajtrk. Trgovina Mercator je oddaljena 200m od hotela. Govorijo pa različne jezike.

Hotel Ajda

Ponujajo vam brezplačen internet po celotnem hotelu. Brezplačna uporaba bazenov z velikimi tobogani in brezplačen obisk fitnesa za vse obiskovalce hotelov Ajda. Vse sobe so klimatizirane in imajo tudi balkon. V restavraciji vam postrežejo z mednarodno kulinariko, ponujajo tudi tradicionalne prekmurske jedi. Imajo pa tudi bogato izbiro mednarodnih vin. Udeležite se lahko telovadbe in vodne aerobike. V bližini se nahajajo tudi lepe kolesarske poti. Javni prevoz je oddaljen 200m stran.