Slavja in prireditve

Jan06

Slavja in prireditve

Aktivnosti 0 comments

V Moravskih Toplicah pa lahko doživite tudi različna slavja in prireditve. Prekmurska poroka je najbolj značilna v teh krajih, saj ljudje še vedno dajo veliko na tradicionalnost. Na poročni dan vam nudijo najvišjo gastronomsko ponudbo, za vas pa bodo poskrbeli priznanimi kuharski mojstri. Ponujajo vam tradicionalno kulinariko in kulinariko po vaši izbiri.

Pri njih pa se boste počutili sproščeno in domače. Ponujajo vam tudi kopanja, wellnes in druge storitve na dan poroke in tudi kasneje. Obred poteka na lepo urejenem golf igrišču cena pa se giblje okoli 500€ za 100 ljudi. Uredijo in dekorirajo vam paviljon, stole za svate in 4 stole za priče in mladoporočenca. Ponujajo vam dekoracijo, poročni meni, glasbo, svečani program za mladoporočenca in svate. Nudijo pa vam tudi predporočno svetovanje v hotelu Livada.  Organizacijo poročnega obreda, to izvedejo na zelenicah pred različnimi hoteli po vaši lastni izbiri. Nudijo pa vam tudi rezervno mesto za obred v primeru dežja ali slabega vremena. V paketu vam tudi nudijo sprejem svatov in različne popuste na vse prisotne na poroki pri različnih ponudbah in storitvah. Paket pa zajema tudi penino, svečani zajtrk, izdelavo konfetov za svatje, brezplačno nočitev v hotelu za mladoporočenca in za doplačilo vam še izvedejo organizacijo ognjemeta.

Kongresi in srečanja v Termah 3000

Nudijo tudi učinkovito organizacijo dogodkov, saj so Moravske toplice znane tudi kot kongresni center. Obljubljajo vam odlično in domače počutje v poslovnih prostorih, vodila pa vas bo skupina specializiranih sodelavcev

Maturantski ples

Ustvarjajo nepozabne trenutke tudi za srednješolce. Prevzamejo celotno organizacijo maturantskega plesa, ter ponujajo raznoliko kulinarično izbiro za popolni večer vseh prisotnih.