Šport in rekreacija

Jan06

Šport in rekreacija

Aktivnosti 0 comments

V Moravskih Toplicah vam nikoli ne bo dolgčas. Za vsakega posameznika se zagotovo najde nekaj zanimivega. Primerne za ljudi vseh starosti, predvsem pa so zanimive za otroke in najstnike, ter za upokojence. V Moravskih Toplicah pa lahko izkusite najrazličnejše športe in rekreacije.

Kolesarjenje

V hotelu Termal, kije drugače znan tudi kot kolesarski hotel, vam ponujajo kolesarjenje po kolesarskih poteh. Organizirajo tudi kolesarske ture, nudijo pa vam tudi servis in pomoč pri prevozih koles. Moravske Toplice vam omogočajo tudi izposojo in shranjevanje koles.

Več informacij na: Kolesarske-poti [/vc_column_text]

Golf

V Hotel Livada vam ponuja 18 igralnih polj, vadbišče za kratke in dolge udarce, garderobo in še profesionalno trgovino, kjer vas bodo svetovali in pomagali pri izbiri.

Več informacij: Golf igiršče LIVADA

Pohodništvo

V Moravskih Toplicah natančneje v hotelu Termal vam nudijo izposojo palic za nordijsko hojo. Nordijska hoja je ena najbolj priljubljenih in zdravi hoj, zanjo pa potrebujete le palice in voljo.

Nogomet

Ljubitelji nogometa lahko brezskrbno uživate. V bližini Moravskih Toplic se nahaja mestni stadion Fazanerija. Je glavno igrišče standardnih mer in nanj je posejana naravna trava. Uporabljali boste še lahko garderobo in pomožno igrišče z razsvetljavo in umetno travo.

V bližini pa se nahaja tudi drugo nogometno igrišče športni park Beltinci. Nogometno igrišče je standardnih dimenzij in posejan z naravno travo. Ponujajo tudi pokrito tribuno, ki sprejme kar 1600 gledalcev. V  bližini pa se nahaja še 3 športni center Odranci, kjer vam ponujajo nogometno igrišče naravnih dimenzij z naravno travo. Imajo tudi 2 igrišči za mini nogomet, posejana z naravno travo ali betonsko igrišče. Ponujajo tudi pokrito tribuno za 270 gledalcev in garderobe.

[/vc_column][/vc_row]